Ook Een Hoge Positie Innemen In De Zoekmachines Met Uw Website??

De Gier Trading is gespecialiseerd in het realiseren van “Internet Marketing Oplossingen”. Vanuit ons kantoor in Maassluis werken wij met passie, creativiteit en professionaliteit aan een goed en werkend resultaat voor U! Belangrijke vragen binnen uw internet marketing strategie zijn: Waarom heeft u een website? Wat is de gedachte achter uw website? Zorgt de website voor nieuwe klanten?

Want waarom zou u een website maken, als u uw doel ermee voorbij schiet? Kortom, wat doet uw website voor uw bedrijf?

Google Adwords (zoekmachine adverteren) Google Adwords is het advertentieprogramma van de bekende zoekmachine Google. Uw website verschijnt hierbij met een tekstadvertentie aan de rechterkant van de Google zoekresultaten. Met deze manier van adverteren krijgt u direct bezoekers. En wat nog belangrijker is, relevante bezoekers. Bezoekers die op zoek zijn naar uw product of dienst! Met Adwords verschijnt uw advertentie aan de rechterkant van de zoekresultaten. Adwords is betaald adverteren, wat inhoud dat u alleen betaald wanneer er op uw advertentie geklikt word. En dat kan al vanaf 1 cent per klik!

De voordelen van adverteren met Adwords.

-U krijgt direct en relevante bezoekers op uw website.

-U verhoogt uw vindbaarheid in de meest gebruikte zoekmachine van Nederland.

-Betaal alleen als iemand op uw advertentie klikt en een bezoek brengt aan uw website.

-Advertentie wordt alleen vertoond aan mensen die zoeken op door u opgegeven zoekwoorden.

-U geeft zelf uw budget en limiet op, u betaalt dus nooit teveel.

-Adverteer landelijk of regionaal.

-Adverteer rechtstreeks naar een pagina(dienst) op uw website.

Niet alleen de biedprijs is doorslaggevend voor de positie waarop u verschijnt. Google kijkt ook naar de kracht van uw advertentie. Hoe krachtiger uw advertentie, hoe hoger Google u plaatst in het advertentieoverzicht. De kracht van uw advertentie wordt bepaald door verschillenden factoren. Eén van die factoren is het relatief aantal keren dat in het verleden op uw advertentie is geklikt. www.degiertrading.nl werkt met Adwords specialisten die uw campagne en advertenties optimaal en doordacht kunnen opzetten. Een combinatie van kennis, ervaring, voortdurend analyseren en testen geven het gewenste resultaat.

Tevens koppelen wij onze campagnes aan Google Maps. Dit is een onderdeel van Google, waar men precies kan zien waar u zit met uw diensten! Google Maps

Hier plaatsen wij ook weer zoekwoorden achter zodat de klant direct bij u terecht komt, en niet bij de concurrent!

www.degiertrading.nl/webcheck.php voor een GRATIS website check!!

En u weet hoe uw website op dit moment gevonden wordt!!